Home

Welkom op de vernieuwde site van Creasleep. Deze werd in een volledig nieuw kleedje gestopt om te voldoen aan de behoeften van de klant.

Nieuw op de website wordt de blog. Wekelijks zullen we nieuwtjes plaatsen over Creasleep, nieuwigheden maar ook tips over gezondheid, slaapcomfort, houding, acties enz.

Kom regelmatig terug en mis niets…

Yves en zijn team.

Creasleep Poperinge

De specialist in slaapcomfort. Slaapcomfort van aankoop tot plaatsing geleid door de zaakvoerder zelf. Al jaren draait Yves mee in de bedding wereld waardoor hij als geen ander weet wat de klant verlangt en beschikt hij over een ongeziene productkennis.

Als enige beddingwinkel biedt hij een Slaapgarantie aan op zijn zelf samengestelde matras en hoofdkussens.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het lichaam 28 dagen nodig heeft om zich aan een nieuwe situatie/omstandigheden aan te passen. En daarom is het mogelijk om de matras 30 dagen uit te testen. Vind je ze te hard of te zacht, dan wordt gewoon een nieuwe kern geplaatst. Onnodig om er zelf iets voor te doen, je betaalt niets extra en er zijn geen andere voorwaarden aan verbonden.

Dit geldt trouwens ook voor bepaalde hoofdkussens.

Over ons

Voor het concept van zijn winkel koos Creasleep voor enkel slaapproducten van gereputeerde merken van eigen bodem zoals Velda, Jaritex, en andere.

De matrassen worden rechtstreeks bij de lokale producent ingekocht omdat de import van dergelijke producten vanuit verre landen niet aan de kwaliteit van eigen bodem kan tippen. Yves Clabau, zaakvoerder: “In ons land bestaat er immers al een lange traditie in slaapcomfort. Hier hecht men nog belang aan een onberispelijke afwerking. De fabrikanten werken ook continu koortsachtig verder aan nog meer geperfectioneerde bedding producten”.

Bovendien is de afhandeling van een garantie bij een lokale producent vele keren eenvoudiger en sneller dan een Chinese fabrikant.

“Kom ons volledig gamma ontdekken ontdekken in Poperinge, het bestaat uit boxsprings, lattenbodems, matrassen hoofdkussens, dekbedovertrekken, matrasbeschermers, donsdekens, hoofdkussens in dons en veel meer”, aldus nog Yves.

Blog

Belgische topkwaliteit

Slapen in een stijlvolle, kwaliteitsvolle boxspring. Bovendien van Belgische topkwaliteit. Die je nog volledig zelf kunt samenstellen op vlak van breedte, type en hoogte van pootjes, kleur, enz. Professionele begeleiding door de zaakvoerder Yves. Terugname van je oude matras en de slaapgarantie. Alleen mogelijk bij Creasleep te Poperinge.Bezoek ook onze nieuwe site www.creasleep.be

Kinderen goed uitgeslapen

Dat een goede nachtrust ook voor kinderen belangrijk is, staat buiten kijf. Goed uitgeslapen naar school gaan, altijd goed voor de resultaten. Ga er op woensdag gezellig met de kinderen op uit, op zoek naar de perfecte boxspring. En begin bij Creasleep in Poperinge, Zuidlaan 1a. Tot straks.

Leveren van boxsprings op maandag

Ook op maandag is er drukte bij Creasleep in Poperinge. Er worden niet alleen boxsprings, matrassen en lattenbodems geleverd. Yves is ook onderweg naar klanten met hun nieuwe boxspring. Gratis geleverd en geplaatst. En terugname van de oude matras en lattenbodem. Overtuigd? Vanaf morgen verwacht Yves jullie in de showroom Zuidlaan 1a in Poperinge.www.creasleep.be

Contact

Contactinformatie, contactformulier, telefoon en openingsuren vind je hier.

No results found in this location. Please try again.

No results found in this location. Please try again.