the
best service
in town

Onze service

Speciaalzaak Creasleep te Poperinge wordt gerund door Yves Clabau, die doorheen de jaren een stevige reputatie opbouwde inzake slaapcomfort. De zaak ligt niet op een triple-A-verkooppunt en werkt uitgesproken kostenbesparend en dat blijkt een heel bewuste keuze.​ “Allerhande niet strikt noodzakelijke kosten zou ik noodgedwongen op de klant moeten verhalen, wat ik niet wil.”

Als eenmanszaak slaag ik er in een kwaliteit aan te bieden waarvoor je elders vaak honderden euro’s meer betaalt. De kwaliteit situeert zich zowel op het vlak van het pure slaapcomfort als in de duurzaamheid, service en afwerking. Behalve het pure slaapcomfort kunnen goede bedsystemen ook een oplossing bieden bij rug-, nek-, gewrichts- en spierpijnen. Ze zorgen ervoor dat jouw wervelkolom haar natuurlijke curve behoudt tijdens de slaap.

Doordat je lichaam een natuurlijke rusthouding aanneemt, moeten ook jouw spieren zich niet inspannen om tegendruk uit te oefenen, hierdoor kunnen de spieren zich volledig ontspannen. Een speciaalzaak in slaapcomfort, een grondige kennis van de producten, een persoonlijke aanpak door de zaakvoerder, gratis levering en plaatsing en zoveel meer. Ons uitgebreid gamma is te bezichtigen in ons vrij toegankelijke toonzaal. Spring gerust eens binnen, zonder enige verplichting.

Een eenmanszaak als Creasleep te Poperinge heeft het voordeel dat je er als klant telkens hetzelfde aanspreekpunt ontmoet.

Yves Clabau bemant niet alleen de winkel, hij levert en plaats ook alles zelf Creasleep te Poperinge levert GRATIS* over heel België, zelfs op appartementen.”

Wij nemen oude matrassen, lattenbodems en bedkaders GRATIS mee”. “Het oude bed verwijderen is, vooral voor oudere mensen, vaak een lastige karwei. Daarom hebben we ook de gratis demontage in onze seniorenvriendelijke service opgenomen.

*Gratis in straal van 75 km. Vanaf 76 km = 50 €