Onze extra GARANTIES

Naast de wettelijk bepaalde garantie op zijn producten, biedt Yves van Creasleep nog veel extra aan op vlak van garanties. Het komt er vooral op aan om de perfecte matras, boxspring, hoofdkussen te vinden. Dit resulteerde in de volgende GRATIS EXTRA GARANTIES:

Slaapgarantie

Wetenschappelijk bekend is dat een lichaam 28 dagen nodig heeft om zich aan een nieuwe situatie aan te passen. Zo ook de aanpassing van het lichaam aan een nieuwe matras/nieuw bed. Om de klant zoveel mogelijk naar de correcte slaaphouding te leiden, biedt Creasleep de mogelijkheid om de matras 30 dagen te testen. Vindt de klant ze te hard of te zacht, dan komt Creasleep de kern van de matras omruilen.

Deze garantie zit sowieso om de matrassen Crea Comfortsleep en Crea Topsleep. Deze matrassen zijn beschikbaar in breedtes van 90 cm tot 180 cm x 200 cm. Je hoeft er niets voor te doen, je moet ze zelf niet terugbrengen, je moet er zeker niets voor te betalen. Laat het Creasleep weten, zij doen de rest.

Pillowgarantie

Hoeveel mensen sukkelen er niet met een te hard of te zacht hoofdkussen. Niet hoog genoeg, valt te diep in, onvoldoende steun, enz. Klachten en symptomen die Yves vaak te horen krijgt.

Wel, hier geldt hetzelfde als de Slaapgarantie. Het hoofdkussen dat je geleverd krijgt kan te hard of niet hard genoeg zijn. Geen probleem, laat het Creasleep weten. Ook hier kan je op de garantie rekenen: Creasleep zoekt naar het perfecte hoofdkussen. GRATIS, zonder enige voorwaarde.

Slaap-op-je-twee-orengarantie

Stel, door omstandigheden zit je zonder bed. Je hebt een bed besteld en moet de leveringstermijn overbruggen, je partner is er met de meubels van door, …

Geen probleem, met de Slaap-op-je-twee-orengarantie komt Creasleep gratis een slaapoplossing plaatsen zot de definitieve levering van je nieuwe bed, boxspring.

Da’s al 1 zorg minder.

Bestel-met-de-ogen-toegarantie

Je bed uiteengehaald want Creasleep komt deze middag langs met de nieuwe boxspring. Je beschikt niet over vervoer om een matras of bed te vervoeren naar een containerpark.

Bij de aankoop van een nieuwe boxspring, lattenbodem en matras is de levering en plaatsing altijd gratis. Zorg ervoor dat het bed uiteen is gehaald, Creasleep plaatst de nieuwe opstelling en neemt je oud bed en matras mee. Simpel, toch!

Senioren-garantie

Voor senioren gaat Creasleep nog een stap verder. Senioren moeten kunnen genieten van het leven zonder zich te hoeven zorgen maken over de afbraak van het oude bed.

Bij senioren haalt Creasleep zelf het bed uiteen. Plaatst de nieuwe opstelling en neemt de oude matras, bed of lattenbodem mee voor afvoer.